Kenny heeft zijn website laten maken door LiftingSEO
& scoort hij in Google

SlimFit Personal Training

Mijn naam is Kenny Nuijens, eigenaar van Slim Fit en personal trainer. Ik werk als zelfstandige bij de basic fit. Op het moment ben ik ook nog aan het studeren aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik hoop na mijn studie volledig de focus te leggen op mijn onderneming.

Mijn ervaring was erg professioneel, leerzaam en plezierig.

Wat SlimFit vindt van LiftingSEO

Prettige communicatie

"Van telefonisch tot whatsapp en email. Het is echt heel overzichtelijk hoe je alles aanpakt en laat zien aan mij als klant."

Flexibel

"Ik vind je als persoon erg flexibel, zodra er iets is dan onderneem jij het en los je het op, maakt niet uit of het nou ochtend of avond is."

Klantgericht

"Ik vond het ook erg fijn dat je echt in kaart bracht waarom je alles op een bepaalde manier deed en hoe je ook alles aanpakte. Het is echt heel overzichtelijk hoe je alles aanpakt en laat zien aan mij als klant."

Hier begon Slim Fit

Kenny Nuijens heeft een huurovereenkomst bij de basic fit Antillenstraat in Groningen. Hij kan middels deze samenwerking zijn personal training geven zonder zelf een pand te moeten betalen. 

Binnen de Basic Fit onderneemt Kenny verschillende activiteiten zoals personal training, small group training, coachig en diverse groepslessen.

 

Fitness is een breed begrip en dit uit zich ook doordat er op allerlei verschillende manieren informatie te vinden is over de wereld aan kennis op het gebied van fitness. Dit vormt een groot probleem, mensen weten niet meer wat goed is om te doen en wat fout is om te eten, trainen, bewegen of te doen. 

 

Iedereen neemt tegenwoordig alles aan en Kenny is als sportkundige en rijk aan ervaring op het gebied van fitness capabel om de correcte manier van trainen te beschrijven. De kennis en ervaring wilt Kenny gebruiken om mensen niet alleen fitter te maken, maar ook slimmer. 

 

Zijn ambitie neigt daarom ook naar het doel om zoveel mogelijk mensen op een plezierige wijze slimmer en fitter te maken in fitness.

Schermafbeelding 2019-06-17 om 13.52.29

Kenny staat op plek 4 in Google!

Tientallen potentiële klanten weten Kenny zijn website iedere maand weer te vinden.

Hoe goed kunnen zij jouw website vinden?

We vragen het aan Kenny

Wat heeft LiftingSEO voor je kunnen betekenen?

Beginnen aan een website…. Ik weet dat ik niet heel goed ben in stil zitten, dus als ik dan een poging ging wagen om een site in elkaar te zetten ging ik al snel met andere dingen bezig. 

Van mezelf weet ik dat de juiste skills om echt een succesvolle website te bouwen met al mijn wensen erin verwerkt echt niet zo 1 2 3 online staat. 

 

Van Quinten wist ik dat hij bezig is met online marketing en meer dan alleen website bouwt, hij zorgt er ook voor dat de website goed presteert. Omdat ik een succesvolle website wil en zijn werk hier en daar voorbij zag komen heb ik toch mijn mond opengetrokken. 

Na een aantal goede gesprekken met Quinten te hebben gevoerd was ik echt overtuigd van het feit dat ik het gewoon moest doen, dus Quinten heeft uiteindelijk mijn website gebouwd.

 

De communicatie vond ik erg prettig. Ik vond de communicatie duidelijk en het werd erg gewaardeerd dat er een duidelijk plan was en ook voor mij duidelijke taakjes en rollen die ik moest vervullen. We hadden regelmatig telefonisch contact wat het voor mij een stuk aangenamer en makkelijker maakte dan alleen via de app of mail.

 

Naast de kanalen die werden gebruikt vond ik het echt tof dat Quinten veel te vertellen had over wat hij allemaal aan het doen was voor, met en in de website. Het enthousiasme van Quinten maakt zijn diensten meer dan alleen een website bouwen in dit geval.  

 

Mijn verwachtingen waren hoog en dat is ook zeker uitgekomen. Ik ben erg tevreden over de website en via google ben ik al erg goed vindbaar.

 

Wil jij net zo'n website als Kenny?

Laat je mailadres achter voor een kennismaking en dan bespreken we jouw wensen!

Waarom LiftingSEO?

Quinten is als persoon erg flexibel, zodra er iets is dan pakt hij het met twee handen op en lost hij het met veel enthousiasme op. Of het nu in de ochtend vroeg is of in de avond laat, hij is daar. Quinten is hier gewoon kei goed in en je ziet dat dit iets is waar hij energie van krijgt. 

 

De aanpak was ontzettend duidelijk, er hoeft mij niets meer verteld te worden als ik zijn plan van aanpak te horen krijg. Ik kijk nu naar mijn website www.slimfitpersonaltraining.nl en of ik ontzettend tevreden mijn website aanschouw, zeker wel! Het was erg fijn dat je jouw werkwijze op een duidelijke manier in kaart bracht. Voor mij is dit een leerzame periode geweest door de kennis die je met mij hebt gedeeld. 

 

Zonder Quinten was ik nog 10 stappen terug, bedankt daarvoor! Het was enorm prettig dat Quinten mij bestanden stuurde met een vervolg plan voor de SEO en ook met Google Analytics en de Facebook pixel het een en ander hebt aangekaart. 

"Zonder Quinten was ik nog 10 stappen terug"

LiftingSEO presteert ook voor

Voor onze sportschool Beverly Hills Training zagen wij direct resultaat; onze website en social media werd meer bekeken en meer klanten hebben ons via google gevonden doordat wij hoog op de eerste pagina staan. LiftingSEO werkt snel, is zeer enthousiast, denkt mee en komt op eigen initiatief met tussentijdse updates. Met een goede inschatting van de voorkennis van zijn klanten past hij de uitleg en plan van aanpak aan op de persoon tegenover hem. Door LiftingSEO besparen wij veel tijd en advertentiekosten!

Beverly Hills Training

Sportschool

Bij LiftingSEO krijg je proffessionele hulp voor een heel goede prijs! Daarnaast is de klantenservice uitstekend: LiftingSEO staat altijd open om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Je krijgt wat je verwacht en dan zelfs meer dan dat!

Movement Instinct

Calisthenics / Personal Training

Tarieven

€1249

Eenmalig

 • Functionerend op alle formaten
 • Conversieoptimalisatie
 • Installatie Google Analytics Pixel & Facebook Pixel
 • Copywriting (teksten schrijven)
 • Volledige SEO met garantie op resultaat
 • Betaalsysteem iDEAL
 • Emailmarketing tool

€1749

eenmalig

 • Functionerend op alle formaten
 • Conversieoptimalisatie
 • Copywriting (teksten schrijven)
 • Betaalsysteem iDEAL
 • Emailmarketing tool
 • Installatie Google Analytics Pixel & Facebook Pixel
 • Volledige SEO met garantie op resultaat

Veeg hieronder

Eerste maand gratis op

Allround Website onderhoud

€1499

eenmalig

 • Functionerend op alle formaten
 • Conversieoptimalisatie
 • Copywriting (teksten schrijven)
 • Betaalsysteem iDEAL
 • Emailmarketing tool
 • Installatie Google Analytics Pixel & Facebook Pixel
 • Volledige SEO met garantie op resultaat

Veeg hieronder

Eerste maand gratis 

op een SEO abonnement naar keuze

Een offerte is niet meer nodig!
Dus direct starten met jouw succesvolle website?