Jordy heeft zijn website laten optimaliseren door LiftingSEO

Nu staat JPT Lifestyle op meerdere posities in pagina 1

JPT Lifestyle

Droom niet je leven, leef je dromen. Dit is een motto die ik, Jordy Pijpker, elke dag weer probeer na te streven. Vroeger als jongetje van 12 jaar had ik maar één droom, mijn eigen onderneming starten in de sport met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen met het creëren van een gezonde leefstijl. Nu 12 jaar later heb ik mijn eigen bedrijf genaamd JPT Lifestyle en help ik mensen met het creëren van een gezond en fit leven op een plezierige manier, door het geven van personal training en verschillende groepslessen.

"Je ziet dat Quinten dit met een echte passie doet en de klant niet uit het oog verliest"

Wat Jordy vindt van LiftingSEO

Vertrouwen

"Quinten en ik kenden elkaar niet, maar Quinten toonde snel dat hij veel kennis heeft en had veel referenties tijdens onze kennismaking."

Resultaatgericht

"Nu ben ik meer dan 350 plekken gestegen op basis van Personal Training, Personal Trainer en Small Group Training als zoekwoorden."

Transparant

"Met een "No Cure No Pay" betaalregeling weet je precies waar je aan toe bent."

Zo kwam JPT Lifestyle tot leven

Vroeger had Jordy als twaalfjarig jongetje maar één droom en dat was zijn eigen onderneming starten in de sport, met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen met het creëren van een gezonde leefstijl.  

 

Nu twaalf jaar later heeft Jordy zijn eigen bedrijf genaamd JPT Lifestyle en beschikt over meer dan honderd klanten. Al deze klanten helpt Jordy graag met het realiseren van een gezond en fit leven op een plezierige manier. 

 

Dit doet Jordy door het geven van Personal Training, Small Group Training en verschillende groepslessen. 

"Droom niet je leven, leef je dromen"
Jordy Pijpker

Zijn doelgroep houd hij erg breed, er is niemand die niet kan trainen bij JPT Lifestyle. Afvallen, aankomen in spiermassa of gewoon fit blijven. Er zijn geen doelstellingen die Jordy negeert. 

 

JPT Lifestyle heeft klanten die leeftijden hebben tussen de 18-22, maar ik heb ook klanten van bijna 70 jaar oud! 

 

De doelgroep houd hij graag breed omdat Jordy een soort community wilt creëren van verschillende mensen. En een plek waar iedereen zich thuis voelt en op zijn of haar plek voelt. 

 

Het leuke aan verschillende doelstellingen en leeftijfdsgroepen vindt Jordy dat je elke keer weer een andere uitdaging aan gaat met elkaar. Niet iedereen is hetzelfde net als mijn groepslessen, daarom komen verschillende leeftijdsgroepen ook vaak naar de groepslessen. 

 

Hoe zorg ik voor klanten op korte termijn? Wie garandeert de retentie van deze klanten? En nog meer dergelijke vragen waren dagelijkse kost voor Jordy. 


Met alleen Personal Training wist Jordy dat hij het hierdoor niet ging redden. Het geven van bootcamplessen was populair, maar Jordy wilde zijn lessen anders vormgeven.


Nu is Jordy te vinden voor een HIT training in Groningen, Small Group Training, Personal Training en nog een aantal andere groepslessen met een innovatief karakter. 

Wil jij je net als Jordy Pijpker onderscheiden in de Google ranking en boven het maaiveld uitsteken met sterren onder je zoekresultaat?

5/5

Jordy staat met Personal training & Small Group Training op de eerste pagina!

We vragen het aan Jordy

Tegen welke problemen loop je aan?

Iets waar we als personal trainers graag meer van willen maar niet altijd de juiste wegen kennen om dat te bereiken, meer klanten! Dat zorgt voor het dichterbij komen bij mijn doelstelling en die van het bedrijf, maar ook natuurlijk voor een goed inkomen. 

 

Mond tot mond reclame is toch wel iets waar je al gauw naar kijkt wanneer je je afvraagt welke kanalen je nu gebruikt als personal trainer. Het werkt perfect en is een balletje dat vaak wel doorrolt, maar om op te leunen voor het vergroten van de klantenkring is denk ik meer nodig. Uiteindelijk houdt het netwerk van mensen op.

 

Er zijn veel ideeën maar daar is eerst geld voor nodig en dat is toch echt afkomstig van betalende klanten.

"Nu ben ik meer dan 450 plekken gestegen in Google"

Wat is de oplossing?

Elke klant is een kans mijn kwaliteit en plezier en die van JPT Lifestyle als bedrijf uit te stralen en te verspreiden onder de doelgroep. Ik ben begonnen met een goede website, een facebook pagina en het bedenken van goede posts of berichten. 

 

Mijn website was voorheen niet te vinden in Google en ik vind dat de vindbaarheid gewoon goed moet zijn. Als potentiële klanten op zoek zijn naar mijn diensten en “personal training Groningen” intikken, dan moet ik gewoon naar boven komen. Het zou een gemiste kans zijn wanneer je dan keer op keer weer niet naar boven komt!

 

De website zelf moet ook goed genoeg zijn om de klant uit te nodigen ook echt iets aan te schaffen of langs te komen voor een training. Ik moet uiteindelijk de klant in mijn pand hebben om te laten zien wat we met JPT Lifestyle doen. Leads binnen halen via Google, Facebook en Instagram zijn goede manieren en ingangen voor klanten. Instagram zie ik vooral als een organisch middel voor het bereik en het realiseren van Awareness, je hebt veel interactie met mensen en kan vrijwel overal op reageren. Je communiceert vrij eenvoudig en hebt al snel betrokkenheid. 

Uiteindelijk wil je dat klanten juist zover zijn dat ze vragen om bij jou te komen sporten. In Google zie je maandelijks honderden mensen die “Personal Training” of “Personal Trainer” intoetsen als zoekopdracht omdat zij dus echt opzoek zijn naar deze diensten of personal trainers. 

Eerder gebruikte ik zelf de website om hier en daar te tonen als visitekaartje of even mijn link door te sturen. Op mijn website staat alles uitgelegd en is up to date met alle diensten, tarieven en nog veel meer. Mijn website ziet er goed uit en werkt mooi in het verlengde van mijn visitekaartje. 

Dit is niet rendabel wanneer we meer klanten willen bereiken. Ik was voorheen niet zichtbaar in Google, hoewel mijn website niet slecht is. Nu ben ik meer dan 450 plekken gestegen op basis van Personal Training, Personal Trainer en Small Group Training als zoekwoorden. 

Waarom koos je om bij LiftingSEO de SEO uit te laten voeren?

Ik denk dat het met gevoel en vertrouwen te maken heeft. Ik vind het belangrijk om te kunnen peilen hoe iemand is en of ik die kan vertrouwen op het eerste gezicht. Ik ga nooit met iemand in zee die ik niet vertrouw. 

 

Quinten en ik kenden elkaar niet, maar Quinten toonde snel dat hij veel kennis heeft en had veel referenties tijdens onze kennismaking. Deze goede indruk samen met het gevoel dat hij mij gaf heeft geleidt tot de start van onze samenwerking. Je ziet dat Quinten dit met een echte passie doet en de klant niet uit het oog verliest, hij heeft mij namelijk regelmatig duidelijke uitleg gegeven of een update gegeven. 

 

Het plan van aanpak dat Quinten open met mij deelde op voorhand van ons traject was prettig en hierin zag ik ook weer dat Quinten hier goed over na heeft gedacht. 

 

“No Cure No Pay”, iets wat ik als heel fijn en laagdrempelig heb ervaren. Bij mij is altijd de eerste les gratis en krijg je veel voor weinig geld. Dat herken ik hierin terug! 

Ik ben iemand die iets doet wat hij leuk vindt en het maakt dan niet veel uit hoeveel ik er precies mee verdien. Ik heb zelf een hekel aan mensen die alleen maar geld vragen en willen, ongeacht resultaat. Bij Quinten hoef ik niet elk uur te betalen maar betaal ik pas bij resultaat, dat vond ik echt prettig. 

 

Met een “No Cure No Pay” betaalregeling weet je precies waar je aan toe bent, namelijk resultaat. Met een gelukje ben je goedkoop uit bij iemand die weinig uren schrijft, maar dan moet er nog niet gesjoemeld worden met halve uren. 

 

Deze manier van zaken doen is ook een drijfveer om het zo snel mogelijk te doen, want dan weet je ook waar je aan toe bent. Voor mij is snel resultaat voor de prijzen van LiftingSEO geen slechte gedachte. 

*Data op basis van 7 dagen

LiftingSEO presteert ook voor

Voor onze sportschool Beverly Hills Training zagen wij direct resultaat; onze website en social media werd meer bekeken en meer klanten hebben ons via google gevonden doordat wij hoog op de eerste pagina staan. LiftingSEO werkt snel, is zeer enthousiast, denkt mee en komt op eigen initiatief met tussentijdse updates. Met een goede inschatting van de voorkennis van zijn klanten past hij de uitleg en plan van aanpak aan op de persoon tegenover hem. Door LiftingSEO besparen wij veel tijd en advertentiekosten!

Beverly Hills Training

Sportschool

Bij LiftingSEO krijg je proffessionele hulp voor een heel goede prijs! Daarnaast is de klantenservice uitstekend: LiftingSEO staat altijd open om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Je krijgt wat je verwacht en dan zelfs meer dan dat!

Movement Instinct

Calisthenics / Personal Training

Tarieven

No Cure No Pay

All in prijs

 • 0 meting
 • Zoekwoordanalyse
 • Plan van aanpak
 • On Page SEO
 • Technische SEO
 • Google Analytics & Facebook pixel
 • Sterren in Google
 • Binnen no time resultaat
 • Eenmalig betalen

Volledige SEO
€499,-

Met garantie op resultaat ga ik graag aan de slag met het optimaliseren van jouw website voor een toppositie in Google!

Maximaal +-6 pagina's

Ik bijt niet

Gevestigd in Groningen
Kamer van Koophandel: 71314458

 • Tel.: +31 (06) 23 63 89 86
 • Email: quinten@liftingseo.nl

Laat een review achter!