0 Meting + Zoekwoordanalyse

Gratis en voor niets geef ik ons inzicht in de huidige positie van jouw website in verschillende zoekwoorden die gerelateerd zijn aan jouw dienst(en) of product(en).

Naast de 0 meting kijk ik naar de nieuwste of sterkste zoekwoorden waar we op kunnen inspelen met een SEO pakket.

  • 0 Meting
  • Zoekwoordanalyse voor gehele website
  • Inzicht in huidige posities
  • Potentieel van de website inzien
  • Mogelijkheden voor SEO in kaart
  • Helemaal GRATIS

Je bent er bijna! Let’s Go

Je gegevens uit dit formulier gebruik ik om de 0 Meting + Zoekwoordanalyse uit te voeren en met je te delen. 

Just to let you know: Als je deze 0 meting + Analyse wilt ontvangen ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden & Privacy Verklaring

Even kletsen

Voordat we starten is het natuurlijk leuk om te weten waar jij je mee bezig houdt! Ik vind het ook fijner werken wanneer we elkaar even gesproken hebt en jouw behoeftes/wensen in kaart hebt gebracht. Jij ook?

Start

Ik ga aan de slag met de metingen en analyses zoals we hebben besproken. Aan de hand van jouw wensen of behoeftes breng ik het potentieel van jouw website in kaart aan de hand van zoekwoorden die gerelateerd zijn aan jouw dienst(en) of product(en).

Aanleveren

Nadat ik de 0 meting en zoekwoordanalyse heb afgerond zorg ik voor een document dat ik bij je aan kan leveren en jij ook goed begrijpt wat ik heb onderzocht. Zo heb je voor een euro echt goed inzicht in alle kansen.

Nog even kletsen?

In de vorige stap heb je ik een mailtje gestuurd met het bestand van de 0 meting en analyse. Misschien is er wat toelichting nodig bij alles wat je ziet?
Daarom klets ik graag nog even met je om het toe te lichten!